DKNY urrem eller urlænke

På lager

 DKNY urremme og urlænker er speciel designet til hvert enkelt ur model. Det er derfor sjældent muligt at købe en standard urrem eller urlænke som passer i størrelse, farve og ikke mindst udtryk til Donna Karen New York urene. 


Montering og tilpasning: Urremme og urlænker som slutter tæt til urkassen kan være vanskelige at montere  og urlænkerne er i de fleste tilfælde for store og skal afkortes for at de passer. Du kan derfor med fordel bestille montering eller tilpasning. Der kan i nogle tilfælde også være behov at få lavet ekstra huller i urremmen. Dette kan du også vælge under montering og tilpasning.


Montering og tilpasning kræver dog at du enten kommer forbi vores butik eller sender uret ind til os.


Hvis du skal sende uret til os, så kan du sende dit ur ind til os på egen foranledning eller bruge vores samarbejdspartner og købe en pakkelabel til kr. 49,- 

375,00 DKK
* Påkrævede felter

Maksimalt antal tegn: 25

Maksimalt antal tegn: 150

Produktbeskrivelse

Bestilling af originale DKNY urrem eller urlænke

Udfyld oplysningerne nedenunder for at bestille. Jo flere oplysninger du angiver jo større er chancen for at det bliver den korrekte variant.

Modelnr.: Urets modelnummer står typisk på urets bagkasse og indeholder tal og bogstaver (Typisk NY + 4 tal)

Farvet urlænke = IP Plated. Urlænker som er farvede (andet farve end rustfrit stål) bestilles ved at vælge urlænke IP-Plated

Evt. farve: Her kan du f.eks. skrive farven eller matrialet f.eks. stål, titanium, blank, gulddoublé mm. Det hjælper os med at finde den korrekte variant hvis varen findes i mange varianter.

Yderligere information
VarenavnDKNY urrem eller urlænke
MærkeDKNY
VarenummerDKNY_urrem_laenke
MaterialeNej
Vægt (g)0.5000
Leveringstid1-3 uger
Pris375,00 DKK