```
Fossil

Fossil urrem eller urlænke

445,00 DKK

Bestilling af Fossil urrem eller urlænke

Udfyld oplysningerne nedenunder for at bestille. Jo flere oplysninger du angiver jo større er chancen for korrekt bestilling.

Modelnr.: Urets modelnummer står typisk på urets bagkasse og indeholder bogstaver og tal (ES, CH, JR, ME, FS , CE eller ME + 4 tal)

Evt. farve: Her kan du f.eks. skrive farven eller matrialet f.eks. stål, titanium, blank, gulddoublé mm. Det hjælper os med at finde den korrekte variant hvis varen findes i mange varianter.

På lager

Maksimalt 25 tegn

Maksimalt 150 tegn

  • Gratis fragt ved køb over 699,-
  • Gratis tilpasning af urlænke
  • 101 dages fuld returret

Fossil urremme og urlænker kan i mange tilfælde være specielt designet til hvert model, sådan at de er en integreret del af uret. Derfor vil man i mange tilfælde, ikke kunne montere andet end den originale urrem eller urlænke på uret.

Montering og tilpasning: Urremme og urlænker som slutter tæt til urkassen kan være vanskelige at montere  og urlænkerne er i de fleste tilfælde for store og skal afkortes for at de passer. Du kan derfor med fordel bestille montering eller tilpasning. Der kan i nogle tilfælde også være behov at få lavet ekstra huller i urremmen. Dette kan du også vælge under montering og tilpasning.

Montering og tilpasning kræver dog at du enten kommer forbi vores butik eller sender uret ind til os.

Hvis du skal sende uret til os, så kan du sende dit ur ind til os på egen foranledning eller bruge vores samarbejdspartner og købe en pakkelabel til kr. 49,- 

Specifikationer
Varenummerfossil_urrem_laenke
MærkeFossil