Handelsbetingelser

FIRMAINFORMATION:

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
urma
Godthåbsvej 72, 2000 Frederiksberg
Tlf. 3886 7034
Mail:info@urma.dk

CVR-nr 27 15 90 01

ORDREBEKRÆFTELSE:

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 24 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre/forsinkelse).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din kundekonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt bankoverførsel, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

PRISER OG VALUTA:

Alle priserne på urma.dk angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms

*BEMÆRK der tages forbehold for eventuelle tastefejl i prissætning af vores produkter. Vi forbeholder os retten til at anullere ordre og køb på vores webshop og i vores fysiske butik.

BETALING:

Ordrer kan betales på følgende måder:
Betalingskort:
Dankort, e-dankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro og JCB. Der tages ikke gebyr ved betaling på urma.dk.
Urma.dk anvender en betalings-gateway fra E-Pay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af Nets. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra urma.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel eller ved afhentning i vores butik, vil være gældende i 10-dage fra ordre dato, herefter anulleres de automatisk.

BANK:

Danske Bank
Reg.nr. 3191 Kontonr 3348386336
Husk at skrive ordrenummer som tekst til indbetalingen. (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

MOBILEPAY:

MobilePay 63668

LEVERING:

Lagervarer sendes normalt indenfor 1-5 hverdage efter af betalingen er registreret. Men vi vil bestræbe os på at sende varerne samme dag bestillingen/betalingen er bekræftet.
Hvis din ordre indeholder ikke lager varer/bestillingsvarer, sender vi besked og forventet leveringstidspunkt og ordren bliver først afsendt, når vi kan foretage en samlet levering, eller efter aftale. Såfremt der er væsentlige uoverensstemmelser, skal kunden give Urma.dk besked senest inden for 3 arbejdsdage. Hvis urma.dk ikke bliver kontaktet inden for 3 arbejdsdage, betragtes ordren som korrekt leveret.

Alle ordrer leveres via GLS eller Postdanmark.

FRAGT:

Alle indenlandske ordre (Danmark) uanset op til kr. 699,- koster kr. 39,00 til afhentningsted eller omdeling til erhvervsadresse.

Alle indenlandske ordre (Danmark) over kr. 699,- sendes fragfrit til afhentningsted eller omdeling til erhvervsadresse.

Urma.dk sender kun ordre til udlandet efter forudgående aftale. Hvid du ønsker at få afsendt en ordre til udlandet så kontakt venligst via mail: info@urma.dk

AFHENTNING:

Alle ordre kan efter aftale afhentes i vores butik, på Godthåbsvej 72, 2000 Frederiksberg, indenfor åbningstiderne.

FORTRYDELSESRET:

Du har som forbruger 101 dages fortrydelsesret når du handler med os.

Fortrydelsesfristen udløber 101 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sin om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 101 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved sende en mail til info@urma.dk eller på tlf. 38 867034 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

URMA PRISGARANTI

Med urma prisgaranti sikrer vi vores kunder de bedste og billigste priser i Danmark.

Vi har derfor prisgaranti på alle vores ure og smykker. 

Prisgarantien indebærer, at hvis du finder en bedre pris hos en anden dansk forhandler - så matcher vi prisen. Køber du en vare hos Urma og finder varen billigere hos en dansk forhandler, kan du indenfor 14 dage få differencen refunderet. Du skal blot kontakte Urma's kundeservice med dokumentation - så ordner vi det for dig.

Følgende krav skal opfyldes for at opnå prisgaranti:

  • Varen skal være på lager og leverandøren skal være en dansk cvr registreret fysisk eller e-handels butik.

  • Prisgarantien gælder ikke ved særlige tilbud som kø tilbud, åbningstilbud eller tilbud i begrænset antal.

  • Prisgarantien gælder ikke tilbud som kræver tilmelding, medlemskab eller sælges på auktion.

  • Varen skal være omfattet af danske regler for moms, afgifter og garanti.

  • Prisgarantien gælder ikke for andre varer end ure og smykker hos Urma. F.eks. gaveartikler, reservedele, batterier, tilbehør til ure og smykker eller reparationer.

RETURNERING:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved køb af ure og smykker kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fra fortrydelsesretten.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Fingeringe, dåbsartikler, gaveartikler eller andre varer som er bestilt med indgravering og hvor vi har påbegyndt indgraveringen. 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Urma
Godthåbsvej 72
2000 Frederiksberg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og efter forudgående aftale at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

OMBYTNING:

Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet indenfor 2-14 dage efter af vi har modtaget dine returvarer. Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn, Registreringsnummer (4 cifre), Kontonummer (10 cifre)


REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Urma.
Godthåbsvej 72
2000 Frederiksberg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

BEMÆRK! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på urma.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos urma.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for urma.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til urma.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos urma.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til urma.dk via e-mail info@urma.dk

COOKIES:

På urma.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på urma.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Log statistikken anvendes kun med det formål, at optimere urma.dk.

E-MARKEDSFØRING

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.
Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du blot sende en mail til: info@urma.dk eller via informationen i nyhedsbrevet.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via info@urma.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 17-02-2021