Marc Jacobs urrem eller urlænke

På lager

Bestilling af Marc By Marc Jacobs urrem eller urlænke


Udfyld oplysningerne nedenunder for at bestille. Jo flere oplysninger du angiver jo større er chancen for korrekt bestilling.


Modelnr.: Urets modelnummer står typisk på urets bagkasse og indeholder bogstaver og tal (MBM + 4 tal)

Evt. farve: Her kan du f.eks. skrive farven eller matrialet f.eks. stål, titanium, blank, gulddoublé mm. Det hjælper os med at finde den korrekte variant hvis varen findes i mange varianter.

398,00 DKK
* Påkrævede felter

Maksimalt antal tegn: 25

Maksimalt antal tegn: 150

Produktbeskrivelse

Marc By Marc Jacobs urremme og urlænker kan i mange tilfælde være specielt designet til hvert model, sådan at de er en integreret del af uret. Derfor vil man i de fleste tilfælde, ikke kunne montere andet end den samme type rem eller lænke på uret. For eksempelvis vil man ikke kunne montere en lænke til et ur med rem eller omvendt. 

Montering og tilpasning: Urremme og urlænker som slutter tæt til urkassen kan være vanskelige at montere  og urlænkerne er i de fleste tilfælde for store og skal afkortes for at de passer. Du kan derfor med fordel bestille montering eller tilpasning. Der kan i nogle tilfælde også være behov at få lavet ekstra huller i urremmen. Dette kan du også vælge under montering og tilpasning.

Montering og tilpasning kræver dog at du enten kommer forbi vores butik eller sender uret ind til os.

Hvis du skal sende uret til os, så kan du sende dit ur ind til os på egen foranledning eller bruge vores samarbejdspartner og købe en pakkelabel til kr. 49,- 

Yderligere information
VarenavnMarc Jacobs urrem eller urlænke
MærkeMarc By Marc Jacobs
Varenummermarc_jacobs_urrem_urlaenke
MaterialeNej
Vægt (g)0.5000
Leveringstid1-3 uger
Pris398,00 DKK