Michael Kors urrem eller urlænke

På lager

 


Michael Kors urremme og urlænker er designet specielt til hvert ur model. Derfor vil man i de fleste tilfælde, ikke kunne montere andet end den samme type rem eller lænke på uret. 


Montering og tilpasning: Urremme og urlænker som slutter tæt til urkassen kan være vanskelige at montere  og urlænkerne er i de fleste tilfælde for store og skal afkortes for at de passer. Du kan derfor med fordel bestille montering eller tilpasning. Der kan i nogle tilfælde også være behov at få lavet ekstra huller i urremmen. Dette kan du også vælge under montering og tilpasning.


Montering og tilpasning kræver dog at du enten kommer forbi vores butik eller sender uret ind til os.


Hvis du skal sende uret til os, så kan du sende dit ur ind til os på egen foranledning eller bruge vores samarbejdspartner og købe en pakkelabel til kr. 49,- 

525,00 DKK
* Påkrævede felter

Maksimalt antal tegn: 25

Maksimalt antal tegn: 150

Produktbeskrivelse

Bestilling af originale Michael Kors urrem eller urlænke

Udfyld oplysningerne nedenunder for at bestille. Jo flere oplysninger du angiver jo større er chancen for at det bliver den korrekte variant.

Modelnr.: Urets modelnummer står typisk på urets bagkasse og indeholder tal og bogstaver (Typisk MK + 4 tal)

Farvet urlænke = IP Plated. Urlænker som er farvede (andet farve end rustfrit stål) bestilles ved at vælge urlænke IP-Plated

Evt. farve: Her kan du f.eks. skrive farven eller matrialet f.eks. stål, titanium, blank, gulddoublé mm. Det hjælper os med at finde den korrekte variant hvis varen findes i mange varianter.

Yderligere information
VarenavnMichael Kors urrem eller urlænke
MærkeFossil
Varenummermk_rem_laenke
MaterialeNej
Vægt (g)0.5000
Leveringstid1-3 uger
Pris525,00 DKK