```

REKLAMATION OG GARANTI

REKLAMATION

Der ydes 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl på alle produkter.
urma.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

De rimelige udgifter til returforsendelser af denne type afholdes af urma.dk. Husk derfor at gemme din kvittering for forsendelsen når du sender varen retur.

Varen sendes til:

Urma, Godthåbsvej 72, 2000 Frederiksberg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

GARANTI

Alle vores produkter er dækket at 2 garanti fra købstidspunktet. Alt efter hvilken produkt det er, så kan garantien også række udover de 2 år, i såfald vil det fremgår at varebeskrivelsen eller evt. vedlagte garantikort.