urma.dk er en e-mærket netbutik

Retur & ombytning

Ordrer og returneringer

Ordre - detaljer

  • Indtast efternavn og email/postnummer ligesom betalingsadressen.

* Påkrævede felter

Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret, dog ikke af kunde tilpasset smykker såsom navnevedhæng, specielt tilpasset ringe og graverede vielses- og forlovelsesringe, dåbsartikler o.l. Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager varen.
I de tilfælde hvor retur- /fortrydelsesretten ikke gælder, vil du modtage en ekstra email. Fortrydelsesretten er i disse tilfælde begrænset til tidspunktet hvor arbejdet med varen påbegyndes og vi skal derfor have dit samtykke. Ved køb af smykker kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur, for at sikre, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Varen skal være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Urma vil efterfølgende inden for fem arbejdsdage tilbageføre dit tilgodehavende. Eneste omkostning du har når du fortryder, er protoen for at sende varen tilbage til os.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Urma

Godthåbsvej 72

2000 Frederiksberg

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Du kan sende varen til os på egen foranledning eller bruge vores samarbejdspartner og købe en pakkelabel til kr. 49,- 

Du kan også spare forsendelses omkostninger ved at komme forbi vores fysiske butik.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytning:

Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet indenfor 2-14 dage efter af vi har modtaget dine returvarer. Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)

Retur og ombytning i forbindelse med Julen: Alle ordrer afgivet i december kan byttes / Returneres frem til 14-dage efter jul.

 

URE

Alt indenfor salg og reparation af ure. Vi har et stort udvalg af armbåndsur til herre, damer og børn.

 

SMYKKER

Online salg af smykker fra Kranz & Ziegler, Aagaard, Scrouples, Guld og sølv design, Nordahl Andersen, Nuran m. fl.

 

REPARATIONER

Reparation af ure og smykker. VI reparerer alle slags ure og ægte smykker.