```

Batteriskifte på ure

Hos Urma garanterer vi altid Danmarks absolut hurtigste kvalitets-batteriskifte på alle armbåndsure, udført af faguddannede urmagere. Vi garanterer at batteriet virker og uret går. Hvis uret er gået i stykker, giver vi et uforpligtende tilbud på reparation:

- No cure - No Pay!

 

Batteriskifte på almindelige armbåndsure kr. 98,-

Batteriskifte multifunktions* armbåndsure kr. 118,-

Batteriskifte på specielle** ure fra kr. 298,-

Prisen er for udskiftningen inkl. batteri

I vores butik klares et batteriskifte altid indenfor 20 minutter!

 

Hos Urma benytter vi alene batterier af højeste kvalitet, fra anerkendte producenter, der sikrer batteriets løbetid og præcision. Vi oplever desværre at nogle forhandlere foretager et billigere batteriskifte, da de går på kompromis med kvaliteten - Det gør vi aldrig hos Urma!

Vær opmærksom på at enkelte ur-producenter benytter en special-standard på batterier, der kan have en lille betydning for prisen. Ved Waterproof-ure kan der samtidig være behov for det vi som fagfolk kalder en "tryktest". Tryktesten garantere urets vandbeskyttelse og holdbarhed efter et batteriskifte.

Dette vil vi selvfølgelig vejlede dig om via en gratis vurdering pr. tlf eller i vores butik.

Du bestemmer selv om du vil lægge vejen forbi vores fysiske butik på Frederiksberg eller sende dit ur til os med et pakkelabel til kr. 49,-. 

 

*Multifunktionsure er en kategori af ure med en højere kompleksitet. Eksempelvis lys, alarm, stopur, waterproof og lign. der derfor behøver et kraftigere batteri for at sikre en optimal funktionalitet.

**Specielle ure er blandt andre smartwatches, Arne Jacobsen ure, nogle modeller af Georg Jensen ure samt ure som kun kan åbnes ved afmontering glasset. Disse ure har individuelle priser fra kr. 298,- til kr. 398,-

Læs mere Læs mindre

4 varer

pr. side