Hul i ørerne uden tidsbestilling

Er du på udkig efter en smykkeforretning, der har mange års erfaring med at lave huller i ørerne? Så er du kommet til det rette sted. I vores forretning på Frederiksberg tilbyder vi at lave huller i ørerne til priser, alle kan være med på. Vi laver både dobbelte og enkelte huller i ørerne, og du kan helt selv vælge dine nye øreringe. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at bestille tid på forhånd, når du vælger at få lavet dine huller i ørerne hos os.

Vi laver naturligvis altid huller i ørerne med professionelle og godkendte instrumenter og fuldkommen sterile smykker. Sådan sikrer vi nemlig bedst, at dine nye huller i ørerne får den optimale forebyggelse mod både infektioner og allergier.

Ørestikker i kirurgisk stål

Alle vores ørestikker er fra Iverness. Iverness er et system til nye piercinger fra den danske smykkeproducent, Nordahl Andersen, og systemet er blandt de mest allergivenlige og skånsomme løsninger på markedet. Hygiejnen er noget af det allervigtigste, når du får en ny piercing. Derfor er Iverness-systemet 100% sterilt og sikkert at bruge.

Når du får lavet huller i ørerne hos os, vælger du selv de ørestikker, du foretrækker. Når du lige har fået lavet piercingen, skal smykket sidde i øret i seks uger, før det kan udskiftes med et sæt almindelige øreringe. Startøreringene er en smule tykkere end almindelige ørestikker for at gøre plads til, at piercingen med tiden kan trække sig sammen.

Alle vores øreringe fra Iverness er af enten kirurgisk stål eller titanium. Nogle af modellerne er forgyldt, og alle modellerne er særligt designet til som startøreringe. Øreringene er enkle i deres udtryk, så de passer til både hverdagene og festerne i alle de seks uger, hvor piercingen heler.

Vælg mellem ét eller to huller i ørerne

Vi kan både tilbyde dig at få lavet ét hul i hvert øre, to huller i samme ører eller blot at få lavet et enkelt hul i øret. Vores pris for to huller i ørerne er 298kr., og prisen for et enkelt hul i øret er 175kr. Begge priserne er inklusive et par start-ørestikker efter eget valg.

Vi gør opmærksom på, at det ifølge dansk lovgivning kun er tilladt at pierce børn og unge under 18, hvis de har tilladelse fra deres forældre. Derfor anbefaler vi, at forældre tager med deres børn, når de skal have lavet huller i ørerne hos os. Det er også tilladt at pierce børn og unge under 18 år med en underskrevet forældretilladelse, hvis forældrene ikke har mulighed for at være med i forretningen.

Har du nogle spørgsmål?

I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre nemt og hurtigt ved at udfylde vores kontaktformular. Hvis du foretrækker at ringe eller at sende en almindelig mail, er det bestemt også en mulighed. Du finder alle vores kontaktoplysninger samt adresse og åbningstider nederst på siden her.

Husk, at vi også tilbyder reparationer af ure og reparationer af armbåndsure i vores forretning. Vi tilbyder desuden opkøb af guld og sølv med kontant afregning samme dag.