Hul i ørerne uden tidsbestilling

Inverness_1980x600

Hos Urma har vi lang erfaring med professionel, steril og hygiejnisk udførelse af huller i ørene.

I vores butik på Frederiksberg tilbyder vi trygge omgivelser  - til priser alle kan være med på!

Vores professionelle og venlige personale sørger altid for at du får en god, tryg og sikker oplevelse ved indgrebet.

Vi foretager både dobbelte- og enkelte huller i ørerne og du vælger selvfølgeligt selv dine nye smukke øreringe. Du behøver ikke bestille tid inden, du kommer blot forbi. Er det første gang giver vi dig selvfølgelig en grundig vejledning, samt information om hvordan du holder piercingen ren de første dage efter. Det er altafgørende for os at du får en god og tryg oplevelse.

Hos Urma benytter vi altid godkendte sterile instrumenter, samt fuldkommen sterile smykker.

Sådan sikrer vi nemlig bedst forebyggelse mod både infektioner og allergier.

Sterile ørestikker i kirurgisk stål eller titanium

Alle vores ørestikker er lavet af kirugisk stål eller titanium fra Iverness. Iverness er et system til nye piercinger fra den danske smykkeproducent Nordahl Andersen. Systemet er blandt de mest allergivenlige og skånsomme løsninger på markedet. Hygiejnen er noget af det allervigtigste, når du får hul i ørene også kaldet en piercing. Iverness-systemet er 100% sterilt og sikkert at bruge - Derfor benytter vi det hos Urma.

Når du får lavet huller i ørerne hos os, vælger du selv de ørestikker, du foretrækker. I forlængelse af at du har fået lavet selve piercingen, skal smykket sidde i øret i seks uger før det kan udskiftes med et sæt almindelige øreringe. Start-øreringene er en smule tykkere end almindelige ørestikker, for at gøre plads til at piercingen med tiden kan trække sig sammen og stadig holde sig åben.

Alle vores øreringe fra Iverness er af enten kirurgisk stål eller titanium. Nogle af modellerne er forgyldt, og alle modellerne er særligt designet til som startøreringe. Øreringene er enkle i deres udtryk, så de passer til både hverdagene og festerne i alle de seks uger, hvor piercingen heler.

Vælg mellem ét eller to huller i ørerne

Vi kan både tilbyde dig at få lavet ét hul i hvert øre, to huller i samme ører eller blot at få lavet et enkelt hul i øret.

  • Prisen for et enkelt hul i øret er kr. 175,-*
  • Vores pris for to huller i ørerne er kr. 298,-*

*Begge priser er inklusive et par start-ørestikker fra Iverness efter eget valg.

Har du nogle spørgsmål?

I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder alle vores kontaktoplysninger samt adresse og åbningstider nederst på siden.

Vi gør opmærksom på, at det ifølge dansk lovgivning kun er tilladt at pierce børn og unge under 18, hvis de har tilladelse fra deres forældre. Derfor anbefaler vi, at forældre tager sammen med deres børn, når de skal have lavet huller i ørerne hos os. Det er også tilladt at pierce børn og unge under 18 år med en underskrevet forældretilladelse, hvis forældrene ikke har mulighed for at være til stede i forretningen.