Køb af guld og sølv

Ligger du inde med noget gammelt arvesølv eller måske nogle guldsmykker, som du ikke længere er interesseret i at have liggende i dækketøjskabet eller smykkeskrinet? Så er vi meget interesserede i at købe det.

Vi køber brugt guld og sølv, uanset om det er i form af smykker, bestik eller noget helt tredje. Besøger du vores butik på Frederiksberg i København med det guld og sølv, du vil af med, garanterer vi, at du får kontant afregning samme dag som indlevering.

Vi køber også brugte ure

Har du et gammelt ur, der ligger og samler støv i skrivebordsskuffen? Måske virker det, eller måske trænger det til service eller en reparation? Under alle omstændigheder er det et ur, som du ikke vil have liggende mere. Frem for at smide det i skraldespanden, hvor det ikke får gavn for nogen, vil vi gerne tilbyde at købe dit gamle ur.

Det er nemlig ikke kun guld og sølv, vi leder efter og opkøber. Vi køber også meget gerne brugte ure. I øjeblikket er vi særligt interesserede i at købe Omega automatik- og optræksarmbåndsure samt armbåndsure fra Tag Heuer, Breitling og Rolex.

Brug for service eller justering af dit ur?

Foruden opkøb af guld, sølv og brugte ure, tilbyder vi også en række andre ydelser, du kan benytte dig af. Går dit ur ikke som det skal, og ved du ikke, hvad der er galt med det? Så er du kommet til det rette sted.

Vi tilbyder både service og justering af ure, så dit ur kan komme i tip-top stand. På samme måde, som en cykel eller bil kan trænge til at eftersyn for at opdage evt. skader og sørge for, at der ikke er noget galt med køretøjet, har dit ur også brug for at komme til service en gang i mellem. Ved service af dit ur sørger vi for, at urværket fungerer optimalt, så det ikke lige pludselig går i stå, og du altid kan holde dig rigtigt orienteret på tiden.

Vurderinger af ure og smykker

Kender du værdien af alle de smykker og ure, som dit smykkeskrin indeholder? Noget har du helt sikkert købt selv, og kender derfor værdien af det. Andet kan være arvet gennem mange generationer, og værdien er måske ukendt for dig. Hvis uheldet er ude, og dine smykker og ure bliver stjålet, er det vigtigt at kunne dokumentere den faktiske værdi på det stjålne.

Hos Urma kan du få vurderet dine smykker og ure, så du kan få din forsikring til at dække din smykkesamling, hvis uheldet skulle være ude. Er du derimod bare nysgerrig på at kende værdien på nogle af dine arvede smykker eller ure, vurderer vi selvfølgelig også dem med glæde.    

Hjælpen er nær hos Urma

Har du spørgsmål til vores proces med køb af guld og sølv, nogle af vores andre ydelser eller bare vores store sortiment af produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring inden for branchen, så uanset hvilke spørgsmål, du måtte have, kan vi besvare dem. Kontakt os via mail info@urma.dk, på tlf. nr. +45 38 86 70 34 eller gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.