Joanli Nor-smykker

Joanli Nor er dansk-designet elegance, når det er allerbedst. Her på siden finder du vores store udvalg af smykker fra den danske designvirksomhed til priser, hvor alle kan være med.

Udvalget byder på halskæder, armbånd og øreringe i fine designs, som udgør skønne gaver til dig selv eller en du holder af. Smykkerne fås i både sølv og forgyldt sølv.

Hvis du er vild med smykker fra den danske designer, vil du garanteret også falde også for noget i vores udvalg af smykker fra Lund Copenhagen, Pandora eller Kranz og Ziegler. Dyk ned i udvalget og lad dig inspirere til din næste gaveidé.

7 vare(r)
-40%
Joanli Nor armbånd 845080-3
Tilbud
Specialpris 180,00 DKK
Pris: 300,00 DKK
-40%
Joanli Nor armbånd 845080
Tilbud
Specialpris 180,00 DKK
Pris: 300,00 DKK
-34%
Ørestikker med firkløver
Tilbud
Specialpris 198,00 DKK
Pris: 300,00 DKK
-34%
Joanli Nor armbånd 846008-3
Tilbud
Specialpris 198,00 DKK
Pris: 300,00 DKK
-25%
Halskæde med vedhæng med firkløver.
Tilbud
Specialpris 298,00 DKK
Pris: 400,00 DKK
JASMINNOR sølv halskæde fra Joanli Nor, vedhænget er med smukke zirkonia stene.
-32%
Armbånd sølv med zirkonia
Tilbud
Specialpris 818,30 DKK
Pris: 1.195,00 DKK
7 vare(r)

Dansk design i særklasse

Joanli Nor er et smykkemærke, som er en del af det danske smykkehus Nordahl Andersen. Nordahl Andersen blev stiftet i 1985, og lillesøsteren Joanli Nor kom på markedet i 2015. Der gik ikke længe, før Joanli Nor var en af de helt store spillere på det danske smykkemarked, og med god grund. Smykkerne er enkle, personlige og unikke, og så er de til at komme til for penge.

En af grundene til, at smykkerne fra Joanli Nor er så prisvenlige er, at alle smykkerne er fremstillet i sterlingsølv og prydet med syntetiske zirkonia eller Swarovski® Zirkonia. Zirkonia er en kunstigt fremstillet ædelsten, som er langt billigere end diamanter, ametyst, rubin eller andre naturligt fremkomne ædelsten. Alligevel ligner zirkonia-stenene til forveksling sine naturlige fætre og kusiner, og stenen beholder sin skinnende overflade præcis som en almindelig ædelsten.

En oplagt gaveidé

Smykkerne fra Joanli Nor har masser af karakter i deres enkelthed, og de er et populært design, som mange falder for. Derfor er smykkerne fra netop denne kollektion en oplagt gaveidé til en kvinde, du holder af. Alle smykkerne er pyntet med de skinnende zirkonia-sten i unikke mønstre, som er kendetegnende for det danske smykkebrand.

Har du forelsket dig i mere end ét af kollektionens smykker? Det forstår vi godt. Det har vi også. De elegante smykker er nemlig svære at vælge imellem, blandt andet fordi deres designs passer så godt sammen. Firkløversymbolet går igen på både halskæde, armbånd og fingerring i kollektionen, og delene kan samles og bæres som ét smykkesæt. Bær det til særlige lejligheder og til hverdag for at gøre hver dag en smule mere funklende.

Sådan kontakter du os

Du skal endelig kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Det kan både være til Joanli Nor-kollektionen eller til nogle af vores mange andre produkter. Vælg selv, om du helst vil ringe, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular. Uanset hvad, bestræber vi på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor du kan prøve smykkerne på og se vores udvalg.