Nordahl Andersen

Hos Urma forhandler vi et stort udvalg af smykker fra den danske smykkevirksomhed, Nordahl Andersen.

Smykkerne er produceret og designet i Danmark, og virksomheden er blandt andet blevet anerkendt som Årets Innovator i Guldsmedebranchen i 2015.

Nordahl Andersen er blandt kendt for deres Africa- og Studenterhue-halskæder og for deres mange fine armbåndsvedhæng.

Et smykke fra Nordahl Andersen er en oplagt gaveidé til dig selv eller en du holder af og ønsker at forkæle. Se hele udvalget nedenfor og find lige præcis det smykke, der passer til din anledning.

1-24 of 125
-34%
Lommelærke med 1 bæger
Tilbud
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Takkearmbånd sort 15-21 cm
Takkearmbånd rød 15-21 cm
Takkearmbånd grøn 15-21 cm
Takkearmbånd, herre, sort 19-25 cm
-44%
Sølv halskæde med åben dråbe vedhæng med zirconia stene.
Tilbud
Specialpris 195,00 DKK
Pris: 350,00 DKK
Nordahl Andersen Rhd. Sølv led rund TIML 8mm
Nordahl Andersen Rhd. Sølv led firkant TIML 8mm
Nordahl Andersen Rhd. Sølv led livets træ rund TIML 8mm
Nordahl Andersen Rhd. Sølv led livets træ firkantede TIML 8mm
Rhd. Sølv led hjerte rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led eternity TIML 8mm
Rhd. Sølv baby fødder TIML 8mm
Rhd. Sølv led HOPE firkant TIML 8mm
Rhd. Sølv led fisk rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led hjerte rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led eternity rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led familie rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led stjerne rund TIML 8mm
Rhd. sølv led student rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led hjerte firkant TIML 8mm
Rhd. Sølv led Z rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led Y rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led W rund TIML 8mm
1-24 of 125

Elegante og tidsløse armbåndsvedhæng

Det er blandt andet de fine armbåndsvedhæng som dette Livets Træ-vedhæng, der har gjort Nordahl Andersen populære. Vedhængene er en del af This Is My Life-kollektionen og er fremstillet af allergivenligt sterlingsølv og fås i masser af forskellige varianter. Tanken med vedhængene er både, at de kan bæres hver for sig på en af Nordahl Andersens læderarmbånd, eller at de kan samles side om side.

Armbåndsvedhængene er en måde at samle på livets minder på. De er derfor smukke at give i gave til livets store begivenheder såsom dåb, konfirmation eller studentergilde, hvor modtageren får et minde for livet. Vedhængene fås både med fine symboler og med alle alfabetets bogstaver. 

Familieejet dansk design siden 1984

Nordahl Andersen er en dansk smykkevirksomhed, som blev stiftet i 1984. I dag ejes virksomheden stadig af den samme familie, som designer og skaber de tidsløse smykker. Nordahl Andersen har blandt andet gjort sig bemærket som Årets Leverandør 2018.

Virksomheden er innovativ og kreativ, og de skaber smukke smykker til venlige priser. Foruden smykker fremstiller Nordahl Andersen desuden dåbsrør, forsølvede sparebøsser formet som Kaj og Andrea samt Kaj og Andrea-børnebestik.

Blandt vores andre designere finder du desuden Joanli Nor og Kranz Ziegler. Sidstnævnte står også bag den smukke kollektion Story by Kranz Ziegler.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores brands, specifikke produkter eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. (+45) 38 86 70 34 eller mobil (+45) 42 58 85 88. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@urma.dk eller at udfylde vores kontaktformular.

Når du handler hos os, får du fri fragt uden omdeling ved køb for mere end 699kr. Vi leverer inden for 1-5 hverdage og tilbyder også muligheden for, at du uden ekstra omkostninger kan afhente dit køb i vores forretning på Godthåbsvej 72 i 2000 Frederiksberg. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vores gode tilbud. Når du tilmelder dig, får du desuden 10% på dit første køb.