This Is My Life

This Is My Life Guld & Sølv Smykker fra Nordahl Andersen

Er du på udkig efter en gaveidé, som både rummer en unik historie og støtter en god sag? Så er du kommet til det helt rette sted.

This Is My Life er en elegang smykkekollektion af den anerkendte danske smykkevirksomhed Nordahl Andersen. Idéen bag kollektionen er at markere vigtige livsbegivenheder og samtidig at støtte en god sag.

Når du køber et smykke fra This Is My Life-kollektionen støtter du op om Anja Lovéns arbejde med organisationen Land of Hope i Nigeria.

De elegante vedhæng kan bæres på en af seriens flettede armbånd, som fås i flere forskellige farver.  Tanken er, at armbåndet gennem livet skal fyldes med flere vedhæng for hvert godt minde du oplever og vil gemme på.

1-24 of 82
-25%
TIML firkantet sølv led med - Infinity tegn 8 mm
Tilbud
Specialpris 150,00 DKK
Pris: 200,00 DKK
Nordahl Andersen Rhd. Sølv led livets træ rund TIML 8mm
Nordahl Andersen Rhd. Sølv led livets træ firkantede TIML 8mm
Rhd. Sølv led hjerte rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led eternity TIML 8mm
Rhd. Sølv baby fødder TIML 8mm
Rhd. Sølv led HOPE firkant TIML 8mm
Rhd. Sølv led fisk rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led hjerte rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led eternity rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led familie rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led stjerne rund TIML 8mm
Rhd. sølv led student rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led hjerte firkant TIML 8mm
Rhd. Sølv led Z rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led Y rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led W rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led V rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led U rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led T rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led S rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led R rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led P rund TIML 8mm
Rhd. Sølv led O rund TIML 8mm
1-24 of 82

Støt op om en god sag

Anja Lovén blev et velkendt navn herhjemme i 2016 efter DR2-dokumentaren Anja og Heksebørnene. I dokumentaren er Anja rejst til Nigeria, hvor hun hjælper børn, som lever under umenneskelige vilkår. I dag er Anja Lovén stiftede allerede i 2014 det nigerianske børnehjem Land of Hope, som også har lagt navn til den organisation, hun i dag er direktør for.

Land of Hope-organisationen arbejder både for at hjælpe Nigerias fattige og forældreløse børn og for at styrke de små lokalsamfund i landet. This Is My Life-kollektionen fra Nordahl Andersen støtter Land of Hope, og det kan du også være med til ved at give smykkerne i gave som et smukt minde. 

Dansk smykkedesign

This Is My Life-kollektionen er smukt og enkelt dansk smykkedesign. Kollektionen er skabt af Nordahl Andersen, som er en familieejet smykkevirksomhed fra 1984. Serien rummer både de ikoniske armbåndsvedhæng og elegante halskæder såsom denne forgyldte Africa-halskæde. Halskædens vedhæng er formet som Afrika, og på kontinentets vestbred, lige der, hvor Nigeria ligger, er det udsmykket med en elegant sten.

Smykkerne er fremstillet af allergivenligt sterlingsølv, og nogle af smykkerne er desuden forgyldt. Hvis du er vild med smykkerne fra This Is My Life-kollektionen, tror vi også, du vil kunne lide From Soldier To Soldier-kollektionen fra Aagaard og den luksuriøse Livets Træ-serie fra Støvring Design. Vi forhandler naturligvis også et elegant udvalg af herresmykker her hos Urma.dk