```

Dameure

Velkommen til Urmas univers af dameure

Kvinder kan bære mange smykker, men uret er blevet en stor del af det moderne feminine look - Armbåndsuret udstråler både stil, selvsikkerhed og professionalisme.

Hos Urma har vi et stort udvalg af både trendy og klassiske dameure - Fra de mere diskrete og simplistiske, over til det mere eksklusive look med diamanter.

Vi ser generelt en mode-tendens til en stadig større urskive hos kvinder og derfor har vi selvfølgeligt et bredt udvalg af såkaldte "statement-ure". 

Prisgaranti

Vores priser er så konkurrencedygtige, at vi giver Urma-prisgaranti på alle vores ure. Det vil sige at hvis du finder samme ur på en danskejet webshop eller i en dansk butik, så matcher vi prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti under vores handelsbetingelser.

1 års batterigaranti

Hos Urma giver vi også 1 års garanti på batteriet på dit nye ur fra købsdato. Nogle ure kan have ligget i et stykke tid hos producenten eller på et lager, så er det ikke altid at batteriet holder så længe. Derfor giver vi denne ekstra batterigaranti, så du ikke står med et ny-indkøbt ur der løber tør for strøm.

Gratis tilpasning af urrem & lænke

Vi tilbyder også vores kunder at tilpasse urremmen eller lænken gratis, kom ned i butikken efter dit køb eller kontakt os efter du har bestil det online. 

Kendte Brands

Hos Urma kan du købe ure fra mange kendte brands, herunder; Armani, Bulova, Calvin Klein, Casio, Certina, Hugo Boss, Invicta, Jacob Jensen, Skagen, Michael Kors, Tommy Hilfiger og mange flere.

 

Læs mere Læs mindre

Varer 1-20 af 184

Side
pr. side