```

Herreure

Velkommen til Urmas univers af herreure

Herreuret er mandens vigtigste smykke!

Selvom det heldigvis er blevet mere legitimt for mænd at bære flere smykker, så kommer man ikke uden om at uret stadig reagerer.

Et herre-armbåndsur er den fuldendte kombination af gadget og smykke, der fuldender den personlige stil.

Hos Urma har vi skabt et univers af herreure, lige fra det eksklusive i guld-toner, til det minimalistiske og subtile ur der passer til skjorte og habit.

Prisgaranti

Vores priser er så konkurrencedygtige, at vi giver Urma-prisgaranti på alle vores ure. Det vil sige at hvis du finder samme ur på en danskejet webshop eller i en dansk butik, så matcher vi prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti under vores handelsbetingelser.

1 års batterigaranti

Hos Urma giver vi også 1 års garanti på batteriet på dit nye ur fra købsdato. Nogle ure kan have ligget i et stykke tid hos producenten eller på et lager, så er det ikke altid at batteriet holder så længe. Derfor giver vi denne ekstra batterigaranti, så du ikke står med et ny-indkøbt ur der løber tør for strøm.

Gratis tilpasning af urrem & lænke

Vi tilbyder også vores kunder at tilpasse urremmen eller lænken gratis, kom ned i butikken efter dit køb eller kontakt os efter du har bestil det online. 

Kendte Brands

Hos Urma kan du købe ure fra mange kendte brands, herunder; Armani, Bulova, Calvin Klein, Casio, Certina, Hugo Boss, Invicta, Jacob Jensen, Skagen, Tommy Hilfiger og mange flere.

 

Læs mere Læs mindre

Varer 1-20 af 208

Side
pr. side