Skibsure

Et skibsur er uden tvivl et musthave hos bådejeren, men også i dit hjem kan uret være en elegant, maritim tilføjelse til indretningen. Urene er både dekorative, men også særdeles praktiske, da de ikke er så store i diameteren og derfor kan hænges op de fleste steder. Vi forhandler de klassiske skibsure fra Schatz i mange modeller i både krom og messing. Gå på opdagelse i udvalget af skibsure herunder, og find det ur, der falder bedst i din smag.

17 vare(r)
-40%
Georg Jensen Barometer Henning Koppel 15 cm - 3587556
Tilbud
Specialpris 599,00 DKK
Pris: 999,00 DKK
-30%
Georg Jensen Barometer 3587566 - 15 cm
Tilbud
Specialpris 699,00 DKK
Pris: 999,00 DKK
Schatz termo- / hygrometer i messing.
Schatz skibsbarometer i messing.
-19%
Schatz midi 155 uden slag
Tilbud
Specialpris 2.195,00 DKK
Pris: 2.695,00 DKK
Schatz skibsur i messing 140 mm
Schatz Midi 155, barometer
Schatz Royal 180 med quartz værk
SchatztermohygrometermessingMidi-20
SchatzskibsurkromSucces140-20
Schatz termo-/hygrometer krom, Succes 140
SchatzbarometerkromSucces140-20
-11%
Schatz Skibsur Midi 155 - med slag.
Tilbud
Specialpris 3.295,00 DKK
Pris: 3.695,00 DKK
SchatzskibsurkromSucces140-20
Schatz barometer messing, Royal 180
Schatz Skibsur Royal 180 med slag
Schatz Royal 180
17 vare(r)

Køb skibsure med eller uden glasslag hos Urma

Hos Urma har vi et bredt udvalg af flotte skibsure. De skibsure, vi forhandler, er alle fra mærket Schatz og fås med de helt klassiske romertal i urskiven. I sortimentet finder du både ure i messing og krom, så du kan finde det ur, der passer bedst til din båd eller dit hjems eksisterende indretning.

Derudover tilbyder vi både ure med og uden glasslag. Ved du ikke, hvad glasslag er? Glasslag er en gammel, maritim tidsangivelse, man brugte på skibe for at markere hver halve time af en 4-timers vagt. På den måde vidste sømændene stadig, hvad klokken var, selvom de ikke kunne se uret. Det er selvfølgelig angivet under hvert enkelt ur, om de er med glasslag eller ej.

Find også barometre samt termo- og hygrometre i vores udvalg

Foruden de flotte skibsure finder du også barometre og termo- og hygrometre på denne side. De findes alle sammen i de samme serier som skibsurene, så de matcher hinanden. Det betyder altså, at du med lethed kan have alle tre ure hængende ved siden af hinanden på din båd. De komplementerer hinanden godt, og giver et ekstra løft til bådens maritime stemning og indretning.

Ure til ethvert formål

Har du brug for ure til andre formål, er du kommet til det rette sted. Det kunne fx være et stand- eller kaminur. De kommer i mange udtryk, men du kender det helt sikkert som det klassiske ur i messing i en glaskuppel med et roterende pendul under sig. Har du brug for et ur i soveværelset, har vi et bredt udvalg af vækkeure i mange størrelser og udtryk. Vi har alt lige fra de klassiske ure med klokker på toppen til de moderne, digitale ure med display.

Hvis du leder efter ure med et mere kunstnerisk udtryk til dig selv eller som fx værtinde- eller fødselsdagsgave, skal du se nærmere på vores bordure. De kommer i alle udformninger og er nærmest små mini-skulpturer i sig selv. Ure udformet som gammeldags fly og motorcykler, grammofoner eller traktorer er blot noget af det, du kan støde på i denne kategori.

Urma – en verden af ure

Hos Urma er vi eksperter i alle typer af ure, og det er også netop derfor, du finder så mange forskellige ure i vores sortiment. Så brænder du inde med spørgsmål til nogle af vores skibsure eller andre produkter eller mærker, kan du altid kontakte os. Vi er sikre på, at vi i fællesskab kan finde den bedst ur-løsning til dig.

Du kan kontakte os på flere måder. Enten ved at ringe til os på tlf. nr. +45 38 86 70 34 eller ved at skrive til os på mail info@urma.dk. Du kan selvfølgelig også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Vi lover, at vi vender hurtigst muligt tilbage, så du ikke skal vente for længe med at få dit nye ur.