Urremme og -lænker

Urremme og -lænker

Her på siden finder du vores store og velassorterede udvalg af urremme- og lænker. Vi forhandler et væld af forskellige urremme til både dame- og herreure. Vi har også urremme til børneure. Remmene og lænkerne fås i varierende størrelser, materialer og farver, så det er bare med at gå på udkig.

Den urrem, du vælger til dit ur, kan give uret et helt nyt look. Og hvis du har mere end én rem til samme ur, kan du skifte mellem remmene og gøre dit ur til en alsidig accessory. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige den urrem, der passer til dig.

1-24 of 146
-27%
Casio urrem i sort gummi med sort spænde - F-91
Tilbud
Specialpris 145,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
-17%
Casio urrem i sort gummi med sort spænde F-105
Tilbud
Specialpris 165,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Picto navy blå silikonerem 0512B
Picto sort silikonerem 0120B
Picto sort silikonerem 0112B
Picto navy blå silikonerem 0520B
Picto navy blå silikonerem 0520S
Picto navy blå silikonerem 0512S
Picto grå silikonerem 3420S
Picto grå silikonerem 3412S
Picto sort silikonerem 0120R
Picto sort silikonerem 0112R
Picto hvid silikonerem 0220G
Picto hvid silikonerem 0212G
Picto silikonerem 0122S
Picto silikonerem 0120S
Picto silikonerem 0112S
Picto sort silikonerem 0122B
Picto silikonerem 3512S
Picto silikonerem 3520S
Picto sort silikonerem 0112G
Picto sort silikonerem 0120G
1-24 of 146

Casio, Picto og mange flere: Urremme fra velkendte brands

I vores sortiment finder du en lang række urremme fra velkendte brands. Vi forhandler blandt andet ure og tilbehør fra Casio, Marc Jacobs, Picto og Arne Jacobsen. Så hvad enten du er til klassisk dansk design, moderne digitalure med cool metallænker eller noget helt tredje, finder du det i vores store udvalg.

Vores store udvalg af forskellige brands sikrer desuden, at der er noget for enhver prisklasse. Nogle af vores urremme er fra klassiske luksusbrands, mens andre er i den billigere ende med prisvenlige designs i høj kvalitet. Med en prisvenlig urrem bliver det for eksempel en mulighed at have mere end én urrem til dit yndlings-ur, som du kan skifte alt efter humør, begivenhed eller hvilken farve, dit tøj er den dag.

Stål-, læder- og gummiremme: Find det design, der passer til dig

Der er masser af forskellige looks og materialer at vælge imellem, når du køber din nye urrem hos os. Vi forhandler urremme i stål, leder og gummi, og alle tre materialer fås i et væld af forskellige farver og former. Vores urremme fås desuden i flere forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer helt perfekt til dit håndled.

Har du nogle spørgsmål?

I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Her hos Urma.dk er vi eksperter i ure og smykker, og vores dygtige medarbejdere sidder klar i vores kundeservice til at besvare dine spørgsmål. Du er velkommen til at stille spørgsmål til specifikke produkter, til vores brands eller noget helt tredje. Vi er her for at hjælpe dig.

Du kan nemt og hurtigt kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Du er også velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på hjemmesiden. Husk også, at vi har en fysisk butik på Frederiksbjerg, hvor du kan kigge nærmere på vores mange fine produkter. Hvis du gerne vil følge med i vores tilbud og konkurrencer, kan du finde os på Instagram og Facebook. Her deler vi vores nyeste produkter og vores kampagner, hvor du kan spare penge på dit næste køb.