Festina

Festina er et luksuriøst urmærke, der havde sin oprindelse i Schweiz i 1902. Siden mærkets oprindelse har de været kendt for kvalitetsure til både mænd og kvinder. Navnets oprindelse kommer fra det latinske ordsprog ’festina lente’, der på dansk oversættes til ’skynd dig, langsomt’. Der refereres her til, at det gode arbejde oftest er det arbejde, der laves i omhu. Festina ure er ure i Schweizisk kvalitet manufaktureret med japansk effektivitet.

Fuldende dit look med vores udvalg af Festina herreure her.

2 vare(r)
-15%
FestinaCHRONOGRAFSTLHerreure16760-20
Specialpris 1.188,30 DKK
Pris: 1.398,00 DKK
-15%
FestinaCHRONOGRAFSTLHerreure16759-20
Specialpris 1.273,30 DKK
Pris: 1.498,00 DKK
2 vare(r)

Festina – det gode valg

Festina ure er brugt og elsket af mange. Med deres gode kvalitet og overkommelige pris, skiller dette mærke sig ud fra mængden. Festina er kendt for deres luksusure til den gode pris, så du ikke behøver at grave dybt ned i pungen, for at finde et luksusur, der passer til dig.

Vores udvalg af Festina herreure giver god mulighed for at tilpasse uret til præcis din stil og smagspræferencer. Vælg mellem en stålrem eller en rem i blødt læder. Derudover kan du også vælge farve på både urskive og læderrem, så dit ur får det helt rigtige udtryk.

God kvalitet til en overkommelig pris

Er du typen, der godt kan lide at fuldende dit look med et lækkert armbåndsur, og har du måske en hel samling? Så er det et Festina herreur, der mangler. Luksusmærket er nemlig kendt for deres luksuriøse ure til en overkommelig pris, og det ville være det perfekte ur til enhver ursamling. Med et Festina herreur er tiden altid på din side. Med sin oprindelse i Schweiz er du sikret et ur i topkvalitet til den bedste pris.

Se også vores andre lækre luksusmærker, der vil pryde samlingen, såsom Hugo Boss og Skagen.

Prisgaranti og god service

Køber du dit Festina herreur hos Urma, har vi selvfølgelig prisgaranti, så du er sikret dit ur til den bedste danske pris. Hos Urma har vi også fuld returret på 101 dage. Hos Urma trumfer kvalitet og tilfredshed, så du altid kan få den bedste oplevelse, når du handler på urma.dk.

Som ekstra servicehjælp tilbyder vi gratis tilpasning af din urlænke, så dit nye ur passer dig perfekt fra dag 1. Vi tilbyder både justering i vores butik på Godthåbsvej 72, 2000 Frederiksberg, eller ved besked ved gennemført køb på vores hjemmeside.

Danmarks billigste batteriskift

Hos Urma er vi stolte af at kunne tilbyde dig Danmarks billigste batteriskift på armbåndsure. Derudover tilbyder vi også diverse reparationer, graveringer og servicejusteringer. Et armbåndsur er ikke blot et ur, men en investering i den gode tid. Hos Urma sørger vi for, at dit ur altid er i bedste stand, og så det let modstår tidens tand. Har du spørgsmål omkring vores services kan du kontakte os her.

På urma.dk tilbyder vi fri fragt, når du køber for over 699,-. Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores butik, som du kan finde her.