Breo

Breo har et stort udvalg af armbåndsure i forskellige friske farver og sammensætninger. Breos designs passer perfekt til dig som er på udkig efter et unikt, simpelt og futuristisk udtryk - kombineret med perfekt komfort og pasform.

7 vare(r)
-33%
Breo Minas Purple dameur med lilla urkasse og lilla rem
Tilbud
Specialpris 199,00 DKK
Pris: 299,00 DKK
-33%
Breo Minas Pink dameur med pink urrem
Tilbud
Specialpris 199,00 DKK
Pris: 299,00 DKK
-33%
Breo Minas White dameur med hvid urrem.
Tilbud
Specialpris 199,00 DKK
Pris: 299,00 DKK
-33%
Breo Salta II Fuchsia White dameur med lyserød urrem
Tilbud
Specialpris 199,00 DKK
Pris: 299,00 DKK
-43%
Breo Lima White dameur med hvid urrem
Tilbud
Specialpris 199,00 DKK
Pris: 349,00 DKK
-43%
Breo Lima Black dameur med sort urrem
Tilbud
Specialpris 199,00 DKK
Pris: 349,00 DKK
-33%
Breo Salvador Purple dameur med lilla rem
Tilbud
Specialpris 499,00 DKK
Pris: 749,00 DKK
7 vare(r)

Find både dame- og herreure fra kendte brands i vores sortiment

Hos Urma forhandler vi designer ure til både damer og herrer i mange forskellige udtryk, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer til din tøjstil. Vi tilbyder ure med læderremme i mange farver, fx sort, brun og blå, samt remme af meshlænke i metal. Ure med almindelige tal eller krystaller i urskiven. Ure med guld- eller sølvdetaljer. Der er som sagt noget for enhver smag.

Kvalitetsure fra kendte mærker til enhver lejlighed

Hos Urma kan du altid finde et hav af højkvalitetsure fra kendte mærker som bl.a. Armani, Gucci, Skagen, Michael Kors, Fossil, Seiko og Hugo Boss. Fælles for alle urene er, at de er enkle og stilrene i udtrykket – og så kan bruges til enhver lejlighed. Uanset om du skal have uret på til hverdag på arbejde, eller om det kun skal bruges til fester og særlige lejligheder, går du ikke galt i byen med et ur fra et af disse mærker.

Du kan derfor med sikkerhed finde et ur hos os, der både passer til dit behov og din pengepung. Husk, at vi også har 101 dages fuld returret, prismatch af alle vores ure og smykker, 1 års garanti på batterier og gratis tilpasning af lænke.      

Kontakt Urma får gode råd og vejledning

Har du spørgsmål til et af vores ure, ure fra andre mærker eller noget helt tredje, må du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så uanset om du ønsker besvarelse på et spørgsmål, et godt råd med på vejen eller generel vejledning til ure eller smykker, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os via mail info@urma.dk eller på tlf. +45 38 86 70 34. Du er også hjertelig velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.