Curren

Curren har skabt sig et ry og omdømme ved at være dem, der skaber billige kvalitetsure som konkurrenterne ikke har noget at stille op imod. Curren ure har typisk en klassisk, stilistisk og smuk læderrem.

Generelt har Curren ure alt det, konkurrenterne kigger langt efter. De har nemlig formået, at sælge kvalitets-ure til lave priser.

Når du køber et Curren ur får du et af de billigste kvalitetsure på markedet. Rent designmæssigt er de både maskuline, feminine og stilistiske.

3 vare(r)
-12%
Curren dameur med integreret urlænke
Tilbud
Specialpris 395,00 DKK
Pris: 448,00 DKK
-12%
Curren dameur med integreret urlænke i rosaguld farve.
Tilbud
Specialpris 395,00 DKK
Pris: 448,00 DKK
-12%
Curren dameur med integreret urlænke i sølvfarvet metal  
Tilbud
Specialpris 395,00 DKK
Pris: 448,00 DKK
3 vare(r)

Find både dame- og herreure fra kendte brands i vores sortiment

Hos Urma forhandler vi designer ure til både damer og herrer i mange forskellige udtryk, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer til din tøjstil. Vi tilbyder ure med læderremme i mange farver, fx sort, brun og blå, samt remme af meshlænke i metal. Ure med almindelige tal eller krystaller i urskiven. Ure med guld- eller sølvdetaljer. Der er som sagt noget for enhver smag.

Kvalitetsure fra kendte mærker til enhver lejlighed

Hos Urma kan du altid finde et hav af højkvalitetsure fra kendte mærker som bl.a. Armani, Gucci, Skagen, Michael Kors, Fossil, Seiko og Hugo Boss. Fælles for alle urene er, at de er enkle og stilrene i udtrykket – og så kan bruges til enhver lejlighed. Uanset om du skal have uret på til hverdag på arbejde, eller om det kun skal bruges til fester og særlige lejligheder, går du ikke galt i byen med et ur fra et af disse mærker.

Du kan derfor med sikkerhed finde et ur hos os, der både passer til dit behov og din pengepung. Husk, at vi også har 101 dages fuld returret, prismatch af alle vores ure og smykker, 1 års garanti på batterier og gratis tilpasning af lænke.      

Kontakt Urma får gode råd og vejledning

Har du spørgsmål til et af vores ure, ure fra andre mærker eller noget helt tredje, må du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så uanset om du ønsker besvarelse på et spørgsmål, et godt råd med på vejen eller generel vejledning til ure eller smykker, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os via mail info@urma.dk eller på tlf. +45 38 86 70 34. Du er også hjertelig velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.