Dunlop

Dunlop ure er kvalitets ure til sport, fritid og action.

Med de mange funktioner, er der med sikkerhed et ur som også dækker dit behov i din aktive tid. Dunlop ure er produceret af de bedste materialer og er ofte vandtætte op til 100m.

14 vare(r)
Dunlop match 3
Dunlopdigitalur-20
Dunlop digitalur børneur Trend-3.
Dunlop digital børneur 25-M05
Dunlop digital pigeur Chick-3
Dunlop digital drengeur Chick-2
Dunlop digital armbåndsur 35-G06
DunlopDigitalur-20
Dunlop digital drengeur 36-L06
Dunlop digital børneur 115-L04
Dunlop digital børneur 118-L05
Dunlop digital pige-/dameur 163-L05
Dunlop digital drenge/herre armbåndsur 249-L09
14 vare(r)

Find både dame- og herreure fra kendte brands i vores sortiment

Hos Urma forhandler vi designer ure til både damer og herrer i mange forskellige udtryk, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer til din tøjstil. Vi tilbyder ure med læderremme i mange farver, fx sort, brun og blå, samt remme af meshlænke i metal. Ure med almindelige tal eller krystaller i urskiven. Ure med guld- eller sølvdetaljer. Der er som sagt noget for enhver smag.

Kvalitetsure fra kendte mærker til enhver lejlighed

Hos Urma kan du altid finde et hav af højkvalitetsure fra kendte mærker som bl.a. Armani, Gucci, Skagen, Michael Kors, Fossil, Seiko og Hugo Boss. Fælles for alle urene er, at de er enkle og stilrene i udtrykket – og så kan bruges til enhver lejlighed. Uanset om du skal have uret på til hverdag på arbejde, eller om det kun skal bruges til fester og særlige lejligheder, går du ikke galt i byen med et ur fra et af disse mærker.

Du kan derfor med sikkerhed finde et ur hos os, der både passer til dit behov og din pengepung. Husk, at vi også har 101 dages fuld returret, prismatch af alle vores ure og smykker, 1 års garanti på batterier og gratis tilpasning af lænke.      

Kontakt Urma får gode råd og vejledning

Har du spørgsmål til et af vores ure, ure fra andre mærker eller noget helt tredje, må du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så uanset om du ønsker besvarelse på et spørgsmål, et godt råd med på vejen eller generel vejledning til ure eller smykker, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os via mail info@urma.dk eller på tlf. +45 38 86 70 34. Du er også hjertelig velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.