Rosendahl

Rosendahl er en af de bærende søjler inden for godt dansk design. Det danske designhus blev grundlagt i 1984 af Erik Rosendahl, og det har blomstret i Danmark lige siden. Du kender uden tvivl navnet fra deres andre produkter til køkken- og hjemmet.

Deres urer fører det unikke og enkle design videre til hverdagen på farten og der er ikke tvivl om, at et ur fra Rosendahl er en sand designklassiker, der aldrig går af mode. Rosendahl samarbejder med kendte gæste-designere i udviklingen af deres ure.

4 vare(r)
Sort urlænke til Tom Kristensen herreur
Lady seven sort skive
Rosendahl Lady Seven Pink
Rosendahl Lady Seven Hvid
4 vare(r)

En dansk designgigant udvider til modeverdenen

Der er ingen tvivl om, at Rosendahl siden sin grundlæggelse har været en stor indflydelse i den danske designverden, når det kommer til hjemmet. Det er et navn, alle kender og elsker, og de fleste mennesker har Rosendahl et sted i hjemmet. Derfor er det kun naturligt, at designgiganten har spredt vingerne og nu bidrager med lækre designs til en modeklassiker som urer.

Et godt design består i samhørighed, gode materialer og det rigtige udtryk. Et godt design er tegn på et godt samarbejde, og derfor har Rosendahl samarbejdet om deres urer med bl.a. racekører Tom Kristensen, tennisspiller Caroline Wozniacki og den kendte designer Bo Bonfils. Rosendahl forstår vigtigheden af et godt ur, du kan bære over alt, og derfor er disse samarbejder essentielle i formningen af et godt designerur.

Stilrent design til både damer og herrer

Rosendahl fremstiller deres smukke designerurer til både damer og herrer. Du finder de populære urer i forskellige kollektioner alt efter samarbejde, men fælles for dem alle er den gode kvalitet. Den stærke designånd opretholdes gennem firmaets mange års erfaring og tradition. I 2005 overtog sønnen Henrik Rosendahl firmaet Rosendahl Design Group som den administrerende direktør, præcis som sin far. Designtraditionen om godt dansk design videreført i hans fars ånd bidrager til mærkets stadige popularitet og eftertragtelse.

Urma.dk – passion for urer

Hos urma.dk har vi en årelang passion for forhandling, reparation og smykker. Vi er stolte af at forhandle danske såvel som udenlandske mærker, både online og i vores fysiske butik. Vores passion er baggrunden for vores professionelle viden og mærkbare handelsglæde. Derfor er vi også en af danskernes foretrukne nethandelsbutikker, når det kommer til kvalitets- og designerure.

Sidder du med et spørgsmål, eller mangler du vejledning? Så skal du blot udfylde vores kontaktformular, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Derudover tilbyder vi prisgaranti, så du altid får det bedste tilbud, når du handler hos os. Hos Urma tilbyder vi også diverse serviceydelser, så dit ur altid er i de bedste hænder. Du kan læse mere om vores brede servicevifte her. Vi tilbyder også 101 dages fuld returret på dit køb.