Skagen

Du kender med garanti til ure fra det populære, unikke og dansk bran d, Skagen. Brandet blev grundlagt af Henrik og Charlotte Jorst i 1989. De har sammen skabt en bred produktlinje af ure, som hurtigt har vundet indpas hos danskerne med deres minimalistiske og nordiske stil.

Alle Skagen-ure er af højeste kvalitet og i et tidløst design, så man kan derfor have et Skagen-ur i mange år uden, at det går af mode.

Hos Urma sælger vi Skagen-ure til markedets skarpeste pris. Med pt.50-60 % i rabat på vores Skagen-ure, kan du gøre et kup hos Urma i dag. 

3 vare(r)
Skagen logo
-50%
Skagen Grenen SKW6536
Tilbud
Specialpris 697,50 DKK
Pris: 1.395,00 DKK
-50%
Skagen Hagen SKW7603
Tilbud
Specialpris 795,00 DKK
Pris: 1.595,00 DKK
3 vare(r)

Find både dame- og herreure fra Skagen i vores sortiment

Hos Urma forhandler vi Skagen-ure til både damer og herrer i mange forskellige udtryk, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer til din tøjstil. Vi tilbyder ure med læderremme i mange farver, fx sort, brun og blå, samt remme af meshlænke i metal. Ure med almindelige tal eller krystaller i urskiven. Ure med guld- eller sølvdetaljer. Der er som sagt noget for enhver smag.

Fælles for dem alle er, at uanset stilen og deres udtryk, er de alle meget smukke og enkle med et tidløst design. De emmer virkelig af nordisk minimalisme og kvalitet. Urene kan derfor komplementere ethvert outfit, du måtte finde frem fra skabets gemmer. Er du derfor til dansk design, når det er bedst, anbefaler vi klart et ur fra Skagen.

Kvalitetsure fra kendte mærker til enhver lejlighed

Hos Urma kan du altid finde et hav af højkvalitetsure fra kendte mærker. Foruden Skagen-ure finder du ure fra mærker, som bl.a. Fossil, Seiko og Hugo Boss. Fælles for alle urene er, at de er enkle og stilrene i udtrykket – og så kan bruges til enhver lejlighed. Uanset om du skal have uret på til hverdag på arbejde, eller om det kun skal bruges til fester og særlige lejligheder, går du ikke galt i byen med et ur fra et af disse mærker.

Hvis et af vores Skagen-ure ikke faldt i din smag, har vi altså masser af andre muligheder til dig. Du kan derfor med sikkerhed finde et ur hos os, der både passer til dit behov og din pengepung. Husk, at vi også har 101 dages fuld returret, prismatch af alle vores ure og smykker, 1 års garanti på batterier og gratis tilpasning af lænke.      

Kontakt Urma får gode råd og vejledning

Har du spørgsmål til vores Skagen-ure, ure fra andre mærker eller noget helt tredje, må du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så uanset om du ønsker besvarelse på et spørgsmål, et godt råd med på vejen eller generel vejledning til ure eller smykker, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os via mail info@urma.dk eller på tlf. +45 38 86 70 34. Du er også hjertelig velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.