Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger ure er klassiske ure med et amerikansk design og ikonisk logo.

Tommy Hilfiger urene er oftest lavet i klassiske farver, der både går godt til jakkesæt, såvel som shorts og polotrøjer.

Siden 90'erne er mærket desuden også blevet associeret med musikkulturen, og har især tilknytning til rap- og R'n'B-musikken.

5 vare(r)
-45%
Tommy Hilfiger Kane 1791401
Specialpris 822,25 DKK
Pris: 1.495,00 DKK
-45%
Tommy Hilfiger Kane 1791400
Specialpris 822,25 DKK
Pris: 1.495,00 DKK
-45%
TOMMY HILFIGER TH1791422
Specialpris 987,25 DKK
Pris: 1.795,00 DKK
-45%
Tommy Hilfiger Daniel herreur. Uret har fantastisk flot læderrem. Vandtæthed: 5 ATM. Dermed kan uret holde til små vandstænk. Dette ur har batteridrevet kvarts urværk. Glasset er mineralglas. Da uret har kronograffunktion er det yderst velegnet til t
Specialpris 1.099,45 DKK
Pris: 1.999,00 DKK
-45%
Tommy Hilfiger TH 1781904 dameur. Uret er smukt designet og er både minimalistisk og elegant med den lyserøde skive. Her får man virkelig et kvalitets ur man kan bruge til hverdag og festlige begivenheder.   *BEMÆRK levering forventes i uge 6.
Specialpris 1.210,00 DKK
Pris: 2.200,00 DKK
5 vare(r)

Find både dame- og herreure fra kendte brands i vores sortiment

Hos Urma forhandler vi designer ure til både damer og herrer i mange forskellige udtryk, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer til din tøjstil. Vi tilbyder ure med læderremme i mange farver, fx sort, brun og blå, samt remme af meshlænke i metal. Ure med almindelige tal eller krystaller i urskiven. Ure med guld- eller sølvdetaljer. Der er som sagt noget for enhver smag.

Kvalitetsure fra kendte mærker til enhver lejlighed

Hos Urma kan du altid finde et hav af højkvalitetsure fra kendte mærker som bl.a. Armani, Gucci, Skagen, Michael Kors, Fossil, Seiko og Hugo Boss. Fælles for alle urene er, at de er enkle og stilrene i udtrykket – og så kan bruges til enhver lejlighed. Uanset om du skal have uret på til hverdag på arbejde, eller om det kun skal bruges til fester og særlige lejligheder, går du ikke galt i byen med et ur fra et af disse mærker.

Du kan derfor med sikkerhed finde et ur hos os, der både passer til dit behov og din pengepung. Husk, at vi også har 101 dages fuld returret, prismatch af alle vores ure og smykker, 1 års garanti på batterier og gratis tilpasning af lænke.      

Kontakt Urma får gode råd og vejledning

Har du spørgsmål til et af vores ure, ure fra andre mærker eller noget helt tredje, må du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig, så uanset om du ønsker besvarelse på et spørgsmål, et godt råd med på vejen eller generel vejledning til ure eller smykker, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os via mail info@urma.dk eller på tlf. +45 38 86 70 34. Du er også hjertelig velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.