Zeno Watch Basel

Med tradition for urmageri siden 1868 er et ur fra Zeno Watch Basel en gemt skat.

Til trods for, at navnet Zeno først blev taget i brug siden 1922, er det tydeligt at se de mange års kvalitetsarbejde der ligger bag. Bag navnet er bl.a. fabrikkens placering i Basel, og derfor medhører det også i mærkets navn.

Udover mange århundredes tradition og evne inden for urmagerfaget, er mærket én af de få uafhængige schweiziske urproducenter, der stadig er aktive i dag.

Zeno Watch Basel specialiserer sig i luftfartsurer.

1-24 of 39
Speed Navigator Q black
Zeno Watch Basel 6750Q-a1-7
Zeno Watch Basel 3767Q-Pgg-i9
Zeno Watch Basel Navigator NG Quartz, black
Zeno Watch Basel 6554-a1
Zeno watch Basel 3644-i1
Zeno Watch Basel 11554DD-Pgr-f2
Zeno Watch Basel 6662-7004Q-g1
Zeno Watch Basel P554-f2
Zeno Watch Basel 6069DD-c1
Zeno Watch Basel 8558-6-a1
Zeno Watch Basel 6497Q-s1
Zeno Watch Basel 8554Z-a1
1-24 of 39

Moderne vintage designs og tidløse klassikere

Zeno Watch Basel producerer tidløse kvalitetsurer i tidløst design. Det familieejede firma er kendt for deres ekstraordinære urer og klassisk funktionelle design. Urerne bevidner en sans for detaljer i deres professionelle schweiziske håndværk. Navnet Zeno er en påmindelse om den græske filosof Zeno af Kition, og selve navnet oversættes til ”en gave fra Zeus” eller ”gudsgivet”.

De smukke urer er en refleksion af både for- og fremtid med deres klassiske design, der har bestået tidens prøvelser. Til trods for deres mange års eksistens er de forblevet en klassiker, og de er tro mod det gode håndværk og holdbare materialer.

Piloture til enhver lufthøjde

Zeno Watch Basel er kendt for bl.a. deres specialisering inden for luftfartsurer, og mange af deres urer er designet efter disse principper. Hvor de fleste urer i dag er lavet med fokus på deres evne til at modstå vand, er fokusset her i luften. Her er kerneprincipperne suveræn funktionalitet, brugervenlighed og nøjagtig præcision. De er derfor lette at bruge og lette at læse. Urerne lider ikke belastning under flyvning, og de har ikke-reflekterende urskiver. Derudover er de lette at aflæse selv i mørke, men egner sig som nævnt ikke til brug i vand.

Høj funktionalitet og specialevner har dog ingen indflydelse på urernes bemærkelsesværdigt gode design. Søger du inspiration fra andre kvalitetsrige urmærker, kan du gå på opdagelse i vores ure fra Cover Switzerland, Eichmüller eller Daniel Klein.

Urma.dk – din foretrukne urforhandler

Hos urma.dk er vi stolte af at tilbyde et kæmpe sortiment af ure til markedets bedste priser. Vi forhandler et væld af populære som unikke urmærker, så du altid kan finde lige præcis dét ur, du leder efter. Hos urma.dk skal der være plads til den enkeltes behov og ønsker, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige match.

Vi priser os på sikker og komfortabel handel på nettet, så du hos os får den bedst mulige oplevelse. Sidder du inde med spørgsmål, overvejelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi tilbyder Danmarks billigste batteriskift på armbåndsurer, og køber du et ur på urma.dk, får du gratis tilpasning af din urlænke med i købet. Vi glæder os til at høre fra dig!